Psykologen Gottfrid har ordet

Gottfrids första inlägg
Höj!
 
Gottfrid här.
Välkomna till Iglookottarnas nya fantastiska hemsida. För tillkomsten av denna sida har Marianne Nalle Wikblad gjort ett jättejobb med sångtexter, roliga bilder och information om oss iglookottar. Hon har också utformat hemsidans utseende. Vår husse Håkan Wikell har bidragit med engelska översättningar av presentationerna och melodier + inspelningar av våra sånger.
Alla vill vi bli sedda, uppmärksammade och älskade för just den vi är. Det gäller för kottar såväl som för människor och det är den sammanfattade viktigaste insikten jag fått av femton års arbete som psykolog. Den här hemsidan har gjort att vi kottar känner oss mer sedda än någonsin.
Jag hoppas verkligen på många besökare. Inte bara från Sverige utan även från utlandet. På facebook finns tyska och numera även norska vänner och en kottesida på nätet är från Slovenien.
Vi hoppas på att dessa internationella kontakter ska djupna och utvecklas. För att göra hemsidan mer lättillgänglig för utländska besökare har vi gjort engelska översättningar av presentationerna av iglookottarna.
Det här var lite inledande ord. Jag kommer regelbundet att fortsätta med inlägg här på min sida. Hoppas det ska ge dig läsare någonting. Välkommen än en gång! Vi hörs!
Kramar från Gottfrid!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Max | Svar 10.05.2012 14:30

Höj Gottfrid!
Du har den trevligaste sidan jag känner till. Ni ser alla så glada ut. :) Nu har du och dina vänner en beundrare från Tyskland till.

Gottfrid 10.05.2012 19:02

Höj! Det var snällt sagt! Vi är alla glada. Ännu gladare blir vi när vi får sådana här fina hälsningar som jag fick idag. Höj och kram från Gottfrid.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.08 | 20:53

Vart kan man köpa den igelkotten

...
25.06 | 22:36

Tack käre besökare, det var roligt att du hittade hit. Välkommen tillbaka.

...
25.06 | 19:35

Tjusigt och roligt!
Man blev så glad att få träffa dessa sympatiska och intelligenta varelser som förgyller vardagen! Tack!

...
11.06 | 13:25

Hi dear Kugel! Thank you for visiting our homepage. You seems to be travelling a lot like The Great Boll from Norway. Look her up on facebook. Greetings, Igloo!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS