Rut och Tage-Mellvigg
Höj, Mitt namn är Rut. Det är ett kort och bra namn. Lätt att komma ihåg, ifall man skulle glömma vad man heter. Min lille son är Lill-Sigge. En fin liten krabat som alltid är glad och lekfull.
Jag är rektor för ett knotteinternat. Där arbetar också min vän Sigrid. Knotteinternatet heter RULIGSKOLAN för Småknottar. Det är underbart att ha med knottar att göra.Min födelsedag är den 2 oktober.
Rut!
TAGE-MELLVIGG
Höj, Jag är Tage. Jag har ett dubbelnamn, det är Tage-Mellvigg, men mina vänner säger oftast bara Tage. Jag trivs med att heta Tage. Det är ett fint namn. Min fru heter Rut, hon är go. Vår son heter Lill-Sigge, han har en egen sida här på hemsidan, så titta gärna in. Knotten sysslar mycket med hipp-hopp, men en annan är lite för gammal för sånt. Jag trivs på min bank. Ja, jag är banktjänsteman och jobbar på dagarna från 8 - 17, alla dagar i veckan. Jag är vacker och ståtlig, jo det är jag! Höj!
Tage!
Familjen Rostagg

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.08 | 20:53

Vart kan man köpa den igelkotten

...
25.06 | 22:36

Tack käre besökare, det var roligt att du hittade hit. Välkommen tillbaka.

...
25.06 | 19:35

Tjusigt och roligt!
Man blev så glad att få träffa dessa sympatiska och intelligenta varelser som förgyller vardagen! Tack!

...
11.06 | 13:25

Hi dear Kugel! Thank you for visiting our homepage. You seems to be travelling a lot like The Great Boll from Norway. Look her up on facebook. Greetings, Igloo!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS